Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Vi måste prata om barnmaten.

Betty har börjat äta allt mer riktig mat. Det kan vara fiskpinnar och potatis, det kan vara köttbullar och makaroner. Alltså att vi lagar mat, inte barnmat på burk. Det är den på burk vi måste prata om.

Annons

 ETT: Varför är 85% av all barnmat samma barnmat men med olika namn? Vad skiljer tex lasagne, spaghetti bolognese, osv etc när de blivit mushade till oigenkännlig gucka? Nån som kan blindsmaka skillnaden på tagliatelle-mos och rigatoni-mos? Nä, I call TRAMS!

 TVÅ: Hur kan maten inte vara god? Eller i alla fall inte äcklig? Varje gång som man spillt lite barnmat på nåt och man glömmer bort sig själv och vispar upp det med fingret och slickar i sig så får man ju ta i allt vad man har för att inte göra en grimas som skulle få ungen att aldrig någonsin vilja äta mat igen.

Nä, fellow barnmatare, börja laga mat. Lite bökigare men känns (och smakar) mycket bättre.

Dela (11)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar