Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Topp 5 sätt att vakna på

Ledsen att den dröjt men nu är den äntligen klar – min topplista över sätt att vakna på! Alltså jag kan ju tänka mig MYCKET bättre sätt att vakna på än de här och jag har även vaknat på mycket bättre sätt tidigare (tex den klassiska ”vakna av sig själv”) men det här är en rangordnad lista på de sätt jag vaknar på just nu.

Annons

5. DANSK VÄCKNING
Ens barn sätter sig upp i sängen (vår säng alltså). Klipper lite med ögonen. Svajar lite på stället. Bestämmer sig kanske för att dra en snooze. Lutar sig bakåt med full kraft så att bakhuvudet prickar pappas ansikte.

 4. PANIKSKRIKS-VÄCKNING
Ett plötsligt avgrundsvrål. Oavsett om barnet somnar om eller inte så gör du det garanterat ej.

 3. TOTAL RECALL-VÄCKNING
Ens barn har förstått att det sitter hål i näsan. Där man kan köra in sitt finger. Och om man har ett litet barnfinger kan man komma riktigt långt in! (Kul fakta: Filmen Total Recall fick sitt namn från det här sättet att vakna på).

 2. VÄCKNING PÅ FISKARENS VIS
In med 1-2 fingrar i munnen, böj fingret/fingrarna som en krok i mungipan och dra.

 1. KLAPP OCH PUSS-VÄCKNING
Men så ibland, och snudd på oftast faktiskt, händer det. Ens barn vaknar ljudlöst. Klappar en försiktigt på kinden, böjer sig fram och pussar en på munnen, viskar ”pappa”. Förvisso klockan 05.20 – men ändå! Det är i alla fall inte asvidrigt!

Dela (95)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar