Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Snövit och de sju tänderna

Nä, det kanske inte är den bästa bilden för att illustrera rådande tandsituation men att fotografera in i en bebismun är inte helt lätt. Tror det finns fler bilder tagna inne i krokodilkäftar. I alla fall! Plötsligt är vi uppe i sju jävla tänder! Tre (?!) där nere och fyra där uppe. Vilket väl förklarar att om det är 3-4 kaosnätter per tand så… Ja, så är man lite trött. Men bättre att de kommer i samlad tropp kan jag tycka! Sen, när de har kommit allihopa så kommer allt bli så lugnt och skönt, ja nästan som innan man fått barn faktiskt, man kommer sova hela nätterna! Säg att det är så, tack.

Annons

Det roligaste med tänder är att bebisen plötsligt ser ut som en riktig människa! Med personlighet och utseende! Istället för som tidigare, att se ut som en ICA-kasse full med lösbajs.

 

Dela (15)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar