Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Skaffa barn: What they didn’t tell you

Funderar du på att skaffa barn? Här är några saker ingen berättade för oss innan och som kanske kan få dig att låta bli.

• DROPPJÄVLAR
Det kom en dam från barnavårdcentralen (?) hem till oss för att väga och mäta oss samt kolla så att vi inte bedrev methlab i någon större utsträckning. Hon ger oss en liten flaska och säger att vi ska ge bebisen några droppar. INGA PROBLEM! Fem stycken. COOL! Varje dag. VADDÅ… VARJE DAG? I två år. I TVÅ ÅR?!?!? Vi har liksom svårt att komma ihåg att torka oss i röven här så om vi hade vetat detta… Aja, worst case är tydligen att bebisen får lite krumma ben.

Annons

• HEJDÅ PENGARNA
Innan du skaffar barn, se till att ha sparat ett par, tre månadslöner. Mamma/Pappa-peng och hela Försäkringskassan är ju en fantastisk grej, heja Sverige osv. Men det går inte så snabbt för dom… direkt. Så man bör ha sparat en slant för att slippa börja bedriva methlab i större utsträckning. Resterande åsikter om Försäkringskassan spar jag till ett separat inlägg (när jag fått merparten av stålarna så att de inte kan kickbanna mig).

• HARDDRIVE FULL
Var femte minut kommer du att tro att du har för lite bilder och videos på din bebis och att det är jättekul att ha när bebisen blir äldre. Sant eller falskt, allt det här tar en jävla plats så du kommer att bli tvungen att köpa en till extern hårddisk.

Dela (11)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar