Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Så pass gullig…

Efter en lång lång tid i blöjland provar jag på att jobba denna vecka. Jag ska regissera några små filmer, hoppas jag kommer ihåg hur man gör!

Jag var så gullig när jag gick hemifrån igår och så här i efterhand lät jag nog som om Klara aldrig varit ensam med Betty (Det har hon, massor). ”Gör lite olika lekstationer som ni kan alternera mellan”, ”Maten står här”, ”Hon älskar att gå ut och gå, ni kan ju gå och gunga eller så”. Sen tog jag min nya ryggsäck som bara SKREK ”ny ryggsäck på liten pojke på väg till skolan” och begav mig till filminspelning och jag fick ha kom-ihåg-lapp för hur jag skulle åka tunnelbana och jag var en halvtimme tidig och ja, rätt gullig på det hela taget.

Annons

(Ser att Klara ondgör sig borta på sin blogg (vi kommunicerar endast via blogg, det blir enklast så) över det faktum att hon bara får skit för att hon jobbar och jag bara får love and praise för att jag är hemma och det är ju lite tossigt men också JÄVLIGT GÖTT!)

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar