Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Betty skulle egentligen börjat på förskola efter årsskiftet. Men så tidigarelade vi vår ansökan lite. Och så fick vi förskoleplats ÄNNU tidigare. Om drygt en månad?! Typ fyra kvarter bort! Som att skrapa fram tre tv-apparater på en jävla trisslott! Nu satan ska det märkas kläder och skaffas galonbyxor och… ja, vad mer?

Annons

Folk säger att inskolning är helvetet på jorden men jag kommer att ÄLSKA det! Jag har praoat på dagis och skulle egentligen gått Barn och Ungdomslinjen i Tierp så jag kommer att ta upp mina dagisdrömmar och förskola skiten ur min och alla andras ungar!

FÖRIS 4 LIFE! HEJA SVERIGE! JAG SKA FÅ TID ATT TORKA MIG I RÖVEN OM 35 DAR! DET SKA BLI JÄTTERENT I MIN STJÄRT!

(och så ska det såklart bli kul för Betty att lära sig hur man för sig i de fina salongerna och få nya kompisar och allt det där)

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar