Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Pappaledighetsboom!

SATAN JESUS KRISTUS vilken pappaledighetsboom det verkar vara! Gick just en liten runda på stan och såg bergis 7-8 papparullade vagnar! Vissa i klunga! Lätt 80% av alla vagnar var framförda av pappor (resterande av normala föräldralediga). En vardagsförmiddag! Tänk vad sjukt att den här lilla bloggen kan inspirera män och killar att ta klivet och komma ut ur garderoben som föräldralediga. För det kan väl inte vara det varma fina vädret allena? Va? Näää…

Annons

OM det är så att det är det vackra vädret som får killar att bli överrepresenterade på vagnpromenaderna så går det här inlägget ut till alla damer (och herrar) som rullar vagn trots is och snöblandat regn. We are the true heroes och kommer att bli belönade i himlen med travar av oskulder eller hur det nu funkar.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar