Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

PAPPALEDIG AWARDS 2012 *fanfar*

Vi har påbörjat ett nytt år och det har blivit dags att blicka bakåt och dela ut PAPPALEDIG AWARDS – priset som tilldelas personer, företeelser, organisationer, företag och produkter som under året främjt pappaledigheten.

Annons

 

BÄSTA TV-SPEL

Vinnare: XCOM

Juryns motivering: När man drabbats av spädbarn kan man inte spela favoritspel som tex Battlefield (online) eftersom bebis plötsligt måste ha napp/blöja/flaska. De fjuniga glin man spelar mot struntar i detta och skjuter dig på stående fot om din soldat står och stirrar tomt i Kharkand. Så är inte fallet i spelet XCOM (så länge man inte spelar i onlineläge) eftersom det är ett strategispel helt utan krav på reaktionsförmåga och defaultläget är liksom att det är pausat tills man gör något. Och man kan ha det textat så man behöver inte ha ljud på. Helt perfekt att spela bredvid en sovande degpåse. Grattis XCOM!

Bubblare: Minecraft, Skylanders

 

BÄSTA PAPPA-MODE

Vinnare: David Beckham för H&M

Juryns motivering: Ett par mysbrallor är såklart ett måste för alla fans av pappaledigt. David Beckham har på uppdrag av H&M sytt ett par svinsköna mysbrallor som inte är lagom tjocka (ganska tunna) och som sitter som ett par normalbrallor och har fickor. Men det som verkligen gör att David Beckam och H&M förtjänar priset är en den fenomenala mysrocken (en morgonrock sydd i mysbralle-tyg). Mysrocken har stora fickor och framförallt en liten knapp längst upp vid halsen som inte gör den sådär V-ringad eller helt barbröstad som en simpel morgonrock kan bli. Grattis David Beckam och H&M!

Bubblare: Björn Borgs flanellpyjamas, Cirque Deluxe kalsonger, Mujis tofflor.

 

BÄSTA BARN-MODE

Vinnare: Newbie (Kapp-Ahl)

Juryns motivering: För att vara så fina är de så himla billiga! Många av Bettys favoritplagg kommer från Newbie och de är inte sådär överdrivet tjejiga (eller killiga) och funkar både till fest och till vardags. Grattis Newbie!

Bubblare: Ärvda/lånade kläder – tack alla!

 

BÄSTA BARN

Vinnare: Betty Sundin

Juryns motivering: Efter noggrann och objektiv granskning av alla bebisar där ute har juryn fastslagit att Betty Sundin är fin som porslin. Hon sover som hon ska, äter som hon ska, skrattar åt allt och alla och är allmänt go, snäll, söt och mysig. Grattis Betty Sundin!

Bubblare: Flora (Bettys kusin-syster)

 

BÄSTA MAMMA

Vinnare: Klara Svensson

Juryns motivering: Visst, hon kanske inte alltid har humöret med sig och hon kanske har ett rätt alldagligt utseende men som mamma slår hon de flesta på fingrarna! Hon vet en massa saker om hur man tar hand om ett barn utan att ha haft ett barn innan! Jag vet inte hur hon gör det men hon krigar på och förbluffar lite varje dag! Grattis Klara Svensson!

Bubblare: Bettys Farmor och Mormor

 

BÄSTA APP

Vinnare: The Wonder Weeks

Juryns Motivering: Med appen The Wonder Weeks kan man följa med i sitt barns utveckling och se vad som händer i huvet etc. Men det bästa är att man kan se att nu kommer det tre tuffa veckor då barnet kommer att vara extra jobbigt. Och då kan man också se att efter det så kommer det en solskensperiod och man behöver inte känna att jaha är det så här det ska vara nu fy fan skjut mig i huvet. Grattis The Wonder Weeks!

Bubblare: Netflix

 

JURYNS HEDERSOMNÄMNANDEN

Juryn vill också uppmärksamma följande saker:

Bästa BB: BB Stockholm

Bästa sak att lägga bebis i: BabyNest

Bästa nappflaska med obegripligt knasstavat namn: Tommee Tippee

Bästa podcast: Alex & Sigges podcast

 

JURYNS BAJSBLÖJA

Juryn vill dela ut en bajsblöja som påminnelse om tillskärpning under 2013 till följande:

Försäkringskassan (för sitt krångliga system)

BabyBjörn (för att de inte säljer mig en vuxensitter)

Förkylning

Bajs

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar