Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Okonventionell metod för påklädnad av barn

Man har ju läst, inte minst i sociala medier, om problemen som kan uppstå när ens barn ska klä på sig. Eller, när man ska klä på sitt barn är kanske en bättre beskrivning.

Tänkte att jag skulle dela med oss av den metod vi har för påklädnad, den funkar bra för oss och kanske kan det hjälpa fler.

Annons

Den går till så här:

Man säger ”kom så ska vi klä på oss”. Och så kommer barnet och så säger man ”och så tar vi på oss byxan” och så säger barnet ”Tack!” och sen säger man ”och så tar vi på oss tröjan och så säger barnet ”Tack!” och så säger man ”nu tar vi på oss ena strumpan” och så säger barnet ”Tack!” ja och så håller man på så med overall, mössa vantar och så vidare tills man är klar.

Även läggningen kan ju vara ett problem. Övertrötta barn som skriker och vill allt annat än att gå och lägga sig. Där har vi en annan metod som går till så här:

Man säger ”Ska du gå och lägga dig?”. Då säger barnet ”Ja-a!” och hoppar ner från soffan och springer in i sovrummet.

Hoppas ni också får användning för våra metoder!

 

(ja jag inser att jag jinxar detta nu och att allt detta kommer att hoppa upp och bita mig i röven gånger tusen. men fram tills dess tycker jag inte att det är så jobbigt att ha barn faktiskt)

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar