Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Ni kan väl förlåta en gammal polare va?

För nä visst jag kanske inte har suttit inne och bloggat hela dagarna men jag har faktiskt en godkänd anledning! Eller kanske två! Dels har jag filmats, plåtats och fan och hans moster inför den kommande burgarkampanjen, McBetty ni minns?! Den där mitt fejs och Bettys namn ska pryda en McDonalds-burgare alltså.

Annons

”I höst”. Och dels så har jag hjälpt Alex & Sigge med lite sketcher som de ska ha på sin Youtube-kanal. Gå in och prenumerera på den vettja! Och sen har jag faktiskt inte haft nåt viktigt att säga. Men nu har jag fått TVÅ kommentarer som undrar vad fan som händer (och bloggens chef undrar såklart också men det väger inte riktigt lika tungt) så nu får jag väl ta och skärpa ihop mig. Men en sak ska ni ha klart för er: NI ÄR INTE MIN MORSA!!!!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar