Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Natten i korthet

Betty: BUÄÄÄÄ
Jag: Såja, såja…

Betty: BUÄÄÄÄ
Jag: Såja, såja…

Betty: BUÄÄÄÄ
Jag: Såja, såja…

Vaknar med ett ryck av att Klara tar ett stenhårt grepp med båda händerna kring halsen på min tröja (Ja, jag sover med en tjock tröja eftersom Klara är så glad över att vi har ett fönster som går att öppna för första gången på fem år så därför sover vi i minusgrader och jag och Betty är förkylda).

Annons

Klara: VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!?
David: Såja, såja… Det är bara en dröm
Klara: DET ÄR INGEN DRÖM KAN DU FATTA DET ELLER DIN DUMMA JÄVEL
David: Schhh.. Du väcker Be
Betty: BUÄÄÄÄ
David: Såja, såja…

Jag gör lite välling och ger Betty. Jag tar ett glas vatten.

Klara: Måste du hålla på med det där nu?
David: Ja… nä…

Dela (4)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar