Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Kul att prova på nåt nytt!

Att ha barn innebär att få prova på idel nya grejer! Ett litet sammandrag från toppen av mitt huvud.

Det är till exempel helt nytt för mig att ha ögonkontakt med någon som bajsar. Det har i och för sig hänt med en asiatisk man på Sveavägen men en gång är ingen gång sa både mina och den asiatiske mannens blickar.

Annons

Det är även helt nytt för mig att ha ögonkontakt med någon samtidigt som jag själv bajsar. Men ibland måste jag verkligen bajsa och Klara är inte hemma och då får Betty ”följa med pappa till jobbet” som jag brukar säga. Vilket innebär att jag, Betty och Dagens Industri går in på toaletten och hon får se på när jag bajsar. Det är lite lite mysigt men kommer väl att bli jobbigt och lite små-creepy framåt 15-årsåldern eller så.

Det är nytt för mig att ha ögonkontakt med någon samtidigt som båda parter bajsar. Ibland när Betty får ”följa med pappa till jobbet” (se på när jag bajsar) så bajsar hon också! Det är det närmaste man kan komma att se sig själv djupt i ögonen i en spegel samtidigt som man bajsar och inget av detta är väl något jag rekommenderar. Det är vad det är.

En annan ny och bajsrelaterad grej är att jag blivit en riktig fena på att städa ur kroppsöppningar på bajs. Hade jag vetat att jag var så duktig på att städa bajs ur hål man inte ska ha bajs i hade jag valt en helt anna.. förlåt vad? Jaha, att ha den här bloggen är ingen karriär ah, ok, då vet jag.

Det här är inte en blogg som ursäktar dåligt bloggande, hur mycket jag än älskar bloggar som i huvudsak går ut på att ursäkta dåligt bloggande, men jag vill bara att ni ska VETA att jag har haft en Inception-förkylning (en förkylning i en förkylning i en förkylning) som, utan att förringa riktiga sjukdomar, förtjänar en boktrilogi och en TV-serie.

AAAAHHH LYSSNA PÅ DET HÄR SOM HÄNDER JUST NU!!! Med anledning av trafikkaoset så intervjuas det en dam från trafikverket på morgonnyheterna och hon heter Beisy Sundin. Vår dotter heter alltså Betty Sundin och jag skriver ett inlägg om hennes bejs samtidigt som Beisy Sundin var på TV. Om Beisy Sundin googlat sig själv och kommit hit ber jag om ursäkt. Du verkade vara en kunnig och vettig person, Beisy.

Jag hoppas vrida ur de sista dropparna slem och feber under dagen. Tills dess!

Dela (43)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar