Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Knaspalatset till salu!

Lätt förvirrande kanske när den här bloggen har fått sitt namn efter vår lägenhet (‘Knaspalatset’) och vi nu ska försöka sälja den. Vi har bott här i fyra år och vi älskar den på många sätt. Mest jag kanske. Man kan nog säga att jag blivit nedröstad av tjej, barn och hund. Och jag kan inte tvinga min familj att bo i en källare för då hamnar jag i fängelse, det har jag sett på nyheterna.

Annons

I alla fall! Den är 545 kvm i tre plan. Den har en bio och en skateboardramp och massa yta man kan springa runt på. Eller ha en fotostudio eller sitt microbryggeri eller sin smedja eller sitt e-handels-lager eller sin ateljé av något slag. Eller så kan man bara bo, så har vi gjort. Om du köper den så lovar jag att sy alla dina barns namn i tygbokstäver som de kan ha på sina rum precis som Betty har. (Nu syns inte det på den här bilden men det finns säkert nån annanstans på den här bloggen).

KOLLA LITE BILDER OCH INFO HÄRA!

 

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar