Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Introduktion till pappabloggen Knaspalatset

Antingen så är du en pappa. Eller så kommer du kanske att bli en pappa snart. Eller sen nån gång. Eller så känner du kanske en pappa. Eller så har du en pappa. Om så i ett annat land eller i himmelen. Då är det här bloggen för dig!

Annons

Att vara pappa är ganska precis som att vara mamma fast man behöver inte vara hemma, man har inte en mammablogg och man har inte bröst. Så har det i alla fall sett ut fram till nu då jag banar väg för pappor världen över när jag stämmer i bäcken och säger:

✔ JO, man kan vara hemma! – (Jag ska vara hemma i minst ett år, jag förklarar mer sen, ok?)

✔ JO, man kan ha en mammablogg! – (Om man kallar den för en pappablogg)

✔ JO, man kan ha bröst! – (Nej, det kan man inte. Men tänk om man kunde! Snacka om att man skulle vara hemma i minst ett år! (och surfa på eBay efter limiterade japanska collab-BH:s)

Vad jag eventuellt försöker säga är att det inte är så stor skillnad på att vara pappa och att vara mamma. Att det kanske är mer av en föräldrablogg, detta.

Jag är pappa till ett barn som heter Betty. Jag har bara känt henne i 8 veckor men hon verkar vara en helt ok person på det hela taget. Ber att få återkomma i detta ärende.

Bloggen heter Knaspalatset eftersom lägenheten jag delar med barnet Betty, hunden Max och tjejen Klara har kommit att kallas så. På grund av att det är overkligt mycket plats och verkar vara inrett av en sinnessjuk åttaåring som får göra lite som hen vill (jag). Det är en källare fylld med knas. Och där ska vår dotter få växa upp. Fritzl möter Disneyland. Fritzeyland (men det får man väl inte döpa en blogg till längre i det här landet?!?)

• För löpande uppdateringar om mitt liv som pappa och kanske i huvudsak skämt om helt andra grejer, följ mig på twitter här: @davidsundin

• För löpande bilder på bebis och annat, följ mig på Instagram här: davidsundin

• Om du känner att du måste höra av dig kan du maila mig här; [email protected]

 

Dela (25)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons