Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Intervju med en pappa om att vara pappa till ett barn. #4: Calle Schulman

Calle Schulman är pappa till Hard Hat där han är TV-producent. Men! Han är också pappa till ett barn! I denna uttömmande intervju kan du läsa mer om hur han blev pappa till ett barn – med flit (!?).

Hur kom det sig att du blev pappa till ett barn?
– Det var väldigt självvalt. Till skillnad från dig, David. Det var stickor och test och prov och allt. Jag ville kopiera upp mig själv! Ville se familjen Schulmans gener vada in i framtiden. Nu blev det i och för sig en tjej så hon vadar väl i tjugo år och gifter sig med nån Eriksson. Men ändå. Det var syftet.

Annons

Vilken typ av barn är du pappa till?
– Min dotter heter Penny Schulman och fyller två år i april. Ibland byter hon dock namn till Kenny Smulman och uppför sig som ett jäkla troll. Biter, river ned vaser och rövar runt. Sen bli hon Penny igen. Älskvärd och charmerande. Rabblar namnen på alla som betyder något i hennes liv. Och somnar.

Är pappa något du skulle rekommendera till andra?
– Ja fler borde testa att bli pappa. Alla klyschor stämmer. Och det är som Louis CK sa – egentiden utgörs av den ensamma promenaden runt bilen när man spänt fast både skrikerskan och ens dotter och är på väg till förar-dörren. De sju sekunderna är ALLT.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du fått?
– Att det inte är så knussligt. Att allt löser sig. Att… barn inte är fullt så känsliga som man kanske kan tro.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du vill ge mig?
– Mitt bästa råd är nog att inte lyssna på råd alls. Man bygger upp sin egen klokhet. Jo! Kanske ett råd! Ta in barnvakt så tidigt det bara går och gå ut och bli full tillsammans med mamman till barnet! Inom två månader ska det ske!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar