Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Intervju med en pappa om att vara pappa till ett barn. #3: Jonas Cramby

Jonas Cramby omnämns ofta som the Michael Jordan of att skriva om vad fan som helst. Han har till exempel skrivit en bok om genuina tacos och dess tillbehör (Texmex från grunden) och en bok om mannens tuffa prövningar (Mandomsprovet). Allt det här vet du ju redan men nu svarar han för första gången någonsin på de här korta frågorna om hur det är att vara pappa till ett (eller flera) barn.

Annons

Hur kom det sig att du blev pappa till ett barn?
– Min sambo hota göra slut annars.

Vilken eller vilka typer av barn är du pappa till?
– Jag är pappa till två stycken. Dels Dixie som är en argsint, rolig 4-åring som gillar vampyrer, cowboys och prinsessor. Min andra dotter Lone är bara ett år än så länge så henne känner jag inte lika väl. Men hon gillar att käka och att göra grejer själv.

Är pappa något du skulle rekommendera till andra?
– Asbolut! Fastän jag knorrade lite i början så är det verkligen det roligaste som finns. Det är som om man får uppleva allt för första gången igen. Livet blir liksom magiskt, som när man själv var liten.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du fått?
– Att man inte behöver bedöma barn hela jävla tiden. Då blir de galna bekräftelsejunkies (som jag). Istället för att till exempel säga “vilken fin teckning” så säger man “visst är det kul att teckna!” Det försöker jag tänka på dagligen.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du vill ge mig?
– Ha alltid folköl hemma.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar