Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Intervju med en pappa om att vara pappa till ett barn. #2: Kristoffer Triumf

Kristoffer Triumf är inte bara pappa till den uppskattade podcasten Värvet – som ni såklart måste lyssna på om ni inte gör det – han är också pappa till ett barn!

Hur kom det sig att du blev pappa till ett barn?
– Jag och min fru ville ha ett barn och efter lite jobbande så fick vi Love.

Annons

Vilken typ av barn är du pappa till?
– Jag är pappa till ett fantastiskt barn. Han är kärleksfull, rolig, kreativ, smart, söt, omtänksam, självständig, cool, trevlig, viljestark och trygg.

Är pappa något du skulle rekommendera till andra?
– Ja! Fast jag är kanske part i målet för jag har verkligen velat bli förälder så länge jag varit hyfsat vuxen. Men för mig är det överlägset det bästa som har hänt mig.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du fått?
– Mitt minne är väldigt luddigt, och jag minns inte exakt hur det löd, men vi stod och vaggade Love på nätterna när han var bebis, tills en gammal kollega till Malin tipsade oss om något sätt att få bebisar att somna själva. Det gick ut på att man inte hade kroppskontakt utan låg bredvid barnet och lät på något sätt.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du vill ge mig?
– Lär aldrig barn att bilstereon är något de kan ha glädje av, för då får du aldrig tillbaka den. De får skaffa sig en iPad eller något!

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar