Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Intervju med en pappa om att vara pappa till ett barn. #1: Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström är känd här på Café.se som den tossige träningstoken bakom ‘Stark som en björn, snabb som en örn’. Snart är han även aktuell som TV-kändis i TV-programmet ‘Veckans Svensk’. Förutom detta är han även pappa till ett barn som även är min gudson. Lustig slump, säger ni? Nej, när jag bestämde mig för att skaffa en gudson hade jag en audition med flera tusen sökande och när jag träffade Kalle kände jag att han skulle vara helt perfekt som pappa till min gudson.

Annons

Hur kom det sig att du blev pappa till ett barn?
– Jag blev pappa till ett barn för att jag tror att det är meningen med livet.

Vilken eller vilka typer av barn är du pappa till?
– Jag är pappa till ett han-barn som är sju och ett halvt år gammalt. Han heter Glenn och älskar svärd och förtrollade ringbrynjor.

Är pappa något du skulle rekommendera till andra?
– Att vara pappa är det bästa som finns. Men det är läskigt och svindlade också. Man blir helt yr av att tänka på att barnet liksom inte har nån annan, vuxen, som ser till att den har gympakläder och ifyllda lappar med sig till skolan. Att det är JAG som ska hjälpa honom att leva i den här stökiga världen.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du fått?
– Barnet dör inte om man säger nej till det. Det gör ont inuti pappan, men det är bra för barnet att inte alltid få precis exakt som den vill.

Vilket är det bästa föräldrarelaterade råd du vill ge mig?
– Kom ihåg att barnet är en människa, om än i lite mindre förpackning. En människa som behöver bli sedd och som man absolut inte får prata över huvudet på. Ha tålamod och va med ditt barn så mycket du bara kan, även nu när det är litet som en skogaholmslimpa. Och när det blir lite större: läs för det varje kväll.

Dela (30)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar