Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Utökning av egentid vid föräldraledighet

Den här bloggen – eller pappaledighet i stort – handlar vekligen inte om att försöka hitta tricks för att INTE vara pappaledig. Men! Ibland måste man faktiskt köpa sig lite extra egentid för något viktigt som måste göras. Det här har vi talat om tidigare och här är två nya upptäckter från min forskning i ämnet.

Annons

1.
Ni vet ostbågar? Hur dom blir när de legat framme över natten? Inte riktigt samma fras, lite mer sega sådär. Majskrokar bygger på exakt samma teknologi som ostbågar så för varje timme som de får ligga i en ej försluten påse så förlängs tiden det tar för en bebis att suga i sig dom! Ungefärlig data för en majskrok översatt i tid:

 

2.
Sen kan det ju för nyblivna föräldrar verkligen kännas som att man inte ens hinner torka sig i röven. Hav förtröstan. Det finns en tidpunkt man kommer till då två förmågor sammanstrålar och bildar en ny gemensam förmåga. En förmåga som äter tid. Och makaroner.

Jaha, nu måste jag hitta plats i hyllan för TVÅ Nobelpris, *suck*.

Dela (23)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar