Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Idiotiska krönikor förökar sig genom delning

Det har väl inte undgått någon att vi lever i ett delningssamhälle styrt av en blomstrande klickonomi? En medievärld där artiklar och krönikor ska utformas så att de delas av varenda kotte och framkallar klickmonster och hej och hå. För att nå detta mål kan man antingen skriva en riktigt, riktigt bra krönika. Eller så kan man skriva en riktigt, riktigt idiotisk krönika. Det finns några kvar som fortfarande försöker skriva bra, gripande och allt det där bjäbbet men just nu är det ju så mycket enklare att få till en viral hit genom att vara en idiot. Och ju mer vi delar dessa texter, desto fler kommer vi att få se – det är ni med på va? Här kommer lite uppslag till alla krönikörer och publicister som väljer den enkla vägen ut:

Annons

Global uppvärmning?!? – det är ju svinkallt ute!

U-land – finns de?

Jag vet, vi byter ut alla tiggares kryckor mot kvastar så blir det i alla fall lite rent och snyggt!

Jag tror solen är gjord av ost

Tjejer och killar är dumma i huvudet

Jag dödade en kattunge i veckan, den var inte ens min

Gud (och jag) hatar alla som inte är som jag

Varför går inte tiggare till bankomaten bara? Ah, de är för lata.

Saker jag tror om Hip Hop

Ska man inte få köra båt full? Eller bil? Eller operera på folk?

Du har nåt i mungipan

Kvinnor och asiater tar våra jobb!

Tjockisar – kul kompis eller last för samhället? 

 

Själv har jag valt att gå mellanvägen och vara varken idiot eller bra genom att i senaste Sofo Magazine skriva en krönika om att det är gott med julmust så här i juletider. Prognos: 8 likes.

Dela (40)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar