Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Hur många pussar får en bebis?

Ni vet hur det är. Man sitter där och pussar på sin bebis och så tänker man: Hur många pussar får en bebis?

Om det vid varje pusstillfälle pussas 3-5 pussar. Ibland blir det ju fler, kanske 10 men det blir ju sällan bara en puss. Man kan inte pussa en bebis en gång det är bara konstigt. Så låt oss säga att 4 pussar är snittet för varje pusstillfälle (lågt räknat). Vidare tänker jag mig att det blir 5 pusstillfällen kring morgonrutiner, 5 pusstillfällen kring lunch, 5 pusstillfällen på eftermiddagen och 5 pusstillfällen till kvällningen. Det ger oss 5 pusstillfällen X 4 = 20 pusstillfällen. 20 pusstillfällen X 4 pussar = 80 pussar per dag. Om den andra föräldern jobbar hinner den bara med hälften = 40 pussar. Summa = 120 pussar om dagen. Man är bebis i ett år så 120 pussar X 365 dagar = 43 800 pussar!

Annons

Men sen finns det ju de bebisar som bara har en förälder och som bara får 21 900 pussar och såklart de bebisar som inte har någon förälder alls och som får 0 pussar.

TREVLIG KRISTIHIMMELSFÄRDSDAG PÅ ER ALLIHOP!

Dela (51)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar