Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Helgen i bilder!

Denna helg var (är, vi har nämligen fortfarande helg) även den en Gotlands-helg! Därav svajigt bloggande. Stäm mig.

Vi åkte båten över. Betty och Klara har helt missat Destination Gotlands paroll ”Glöm inte att du är en del av någon annans resupplevelse” och jagade runt en tax och skrek och härjade.

Annons

 

Betty hade matrosdräkt i sann båt / Håkan Hellström-stil.

 

Betty har premiärbadat i pool! Mycket uppskattat!

 

Betty har börjat vakna 05.20 varje morgon. Inte ett jävla dugg uppskattat.

 

Ännu en premiär! Köra kundvagnsbil! Ja, hon har en solskyddande liten luva i en bil i ett köpcentrum men inte när hon badar pool i solen.

 

Vi gick förbi ett hus som delades av Försäkringskassan, Kronofogden och Skatteverket. Satanismens motsvarighet till Fadern, Sonen och Den Helige Ande.

 

Sen satt Betty och chillade i en stol sisåhär. Till höger i samma stol för typ sju månader sen. Nu ser man ju inte själva stolen men man fattar förhoppningsvis att hon växt en del i alla fall om nån trodde nåt annat.

 

Vi firade Klaras brorsdotter Junis 5-årsdag, Klaras kusinson Luddes student och Klaras systerdotter Alice 12-årsdag. Bland annat med dessa brownie-cheesecakes med hallongrädde.

 

Och så hittade vi ett släktträd där vi kan se att Klaras mammas pappas 1800-tals-mamma hette Betty precis som Betty!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar