Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Har väl aldrig mått så dåligt som just i detta nyss!

För några minuter sedan slog mitt liv i vad jag hoppas var rock bottom.

På grund av vad som efter intensiv googling verkar vara ”falsk ischias” så var jag tvungen att vara ute och gå för att inte avlida av rygg och bensmärtor. Det hällregnade och jag jag blev blöt inpå huden. Det regnade in i Bettys vagn och Max vägrade gå mot hunddagiset. Max bajsade på en dörrmatta och blev attackared av vad som föreföll vara Alexandra Charles hund så att Alexandra Charles tappade Alexandra Charles hunds bajs över hela trottoaren.

Annons

Dessutom hade Betty vaknat varje hel timme under hela natten och behövt somnats om. Varje gång jag PRECIS somnat om var det dags igen. EXAKT den metoden de använder vid tortyr av krigsfångar!!!

Dessutom vaknade Klara 4-5 gånger och väckte mig med olika funderingar. Men bara 2-3 av gångerna handlade det specifikt om att hon skulle mörda mig. Ska börja buffa henne i rumpan och se om det blir bättre. (inga puns intended).

Dessutom går jag på LCHF-diet och mitt enda glädjeämne i livet är LCHF-oreos (mjukost mellan två tjocka skivor pepparsalami).

 

PS 1: Om det är ”falsk ischias” jag har så vill jag aldrig få original-ischias. Och vem fan får för sig att göra en dålig kopia på nåt så värdelöst som ischias?!?

PS2: Nu när jag ser denna katastrof i text så här så kan jag absolut medge att ja, det finns självklart de som har det värre. Mina tankar är med er/dom.

Dela (7)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar