Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Här händer det grejer!

Kom inte och säg att livet som pappaledig är enformigt och innehållslöst! Igår var jag till exemepel inbjuden till BVC för att lyssna på ett föredrag om tandvård (på bebisar). Det var väl en sju bebisar där och av döma av könsstatistiken är tandvård (på bebisar) framförallt ett kvinnligt intresse.

Annons

I alla fall har det snackats lite i kommentarerna här på bloggen vid ett par tillfällen om ett fenomen som skulle innebära att bebisens bajs luktar extra illa just när bebisen håller på att få tänder. Så jag tog med mig detta som min enda fråga till tandkonsulten men hon trodde nog att det berodde på något bebisen hade käkat bara. Så vår vetgirighet kvarstår. Övrigt eventuellt intressant:

  • Tandläkaren dissade majskrokar, denna nyckel till frihet och lugn. Suck.
  • Alla barnen satt så snällt och tyst – utom Betty som höll låda och bankade på bordet.
  • Man fick en goodie bag! Fast inte i en påse. Man fick en tandbok och en tandborste i alla fall. Vi valde en grön tandborste.
  • Man skulle börja borsta tänderna redan nu. En till grej att hålla reda på. Suck.

Hörs.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar