Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

GULLIGHETSTOPPEN AUGUSTI 2013

Här är en topplista på de gulligaste grejer min dotter Betty gör just nu.

 5. Sover
Är det för uppenbart? Det kan inte hjälpas! Det är ju så gulligt! Hon ligger där och sover. Så lugn och trygg. Hon vet inte om att det är knas i Syrien eller att det snart börjar en ny säsong av Hollywoodfruar. Det här säger jag inte bara för att det är så lugnt och skönt när hon sover – DET ÄR MEGAGULLIGT!!!!

Annons

 4. Pussar hunden
Betty älskar vår hund Max och när han kommer hem från dagis blir hon så glad så glad och så kryper hon fram till hunden och så pussas de! Hennes puss-stil är ju att hon har munnen vidöppen och hans puss-stil är ju mer att han slickar henne innuti munnen så hon kommer väl få binnikemask och rabies men ändå – JAG DÖR GULLDÖDEN VARJE GÅNG!

 3. Viskar pappa och pussas
Betty kan säga både mamma och pappa. Eller. Hon kan säga/skrika ‘mamma’ men hon viskar ‘pappa’. Konstigt! Men i alla fall. När hon viskar ‘pappa’ och böjer sig fram för en puss (med munnen vidöppen som sagt men men) så imploderar mitt hjärta i tusen skärvor regnbågsglitter – NAAAW! *gulldöd* (sen går det över när hon pekar på mig och säger ‘mamma’ men ändå).

2. Klappar en på ryggen
När man kramar henne och hon klappar en på ryggen sådär som att hon vill säga ”Så, så, så… Allt kommer bli bra…”. Alltså som man själv gjort på henne tusen gånger för att lugna eller trösta eller så. HUR GULLIGT??!?! DÖR NI GULLIGHETSDÖDEN ELLER VAD???

 1. Hjälper till
När man ska ta på henne till exempel en jacka så stoppar man in ena armen och sen hjälper hon liksom till med andra armen. Likadant med byxor och blöjor (fast med ben då). Visst det kanske inte låter så gulligt men det är det enda tecknet på att hon är en någorlunda vettig filur och det tycker jag ÄR SÅ HIMLA GULLIGT SÅ JAG DÖÖÖR!

Fler topplistor här.

Dela (20)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar