Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Grattis Nespresso till mina miljoner!

När jag tänkte på mig själv som föräldraledig såg jag framför mig en mysig kille som satt och drack kaffe. Så jag gick och köpte en ny Nespresso-maskin. Vill nämligen inte hålla på och tjafsa med mitt kaffe som kaffenazisten Cramby.

Annons

Så här gick det till när jag köpte min förra maskin:

Kaffeman: Då ska du ha den här.
Jag: Ok!
Kaffeman: Vill du ha den vanliga eller den i kolfiber och en Americas Cup-logotyp?
Jag: Kolfiber… är det nåt filter eller?
Kaffeman: Nej, alltså det är bara skalet.
Jag: Ok… och den har en Americas Cup-logotyp? Och är alltså tusen kronor dyrare?
Kaffeman: Ja, precis.
Jag: Ok… Ja men… då tar jag den.

Och den där maskinen glodde på mig några år med en blick som sa ”din lättlurade fan” så när jag köpte den nya maskinen gick det till så här:

Jag: Vilken är den enklaste maskinen ni har, inget tjafs!
Kaffeman: Den här.
Jag: Jag tar den, inget tjafs!

Tror Nespresso gör stor del av sina pengar på föräldralediga. Man gör sin kaffe. Går och sätter sig. Bebis har satt nappen i halsen eller motsvarande. Man fixar lite med det. Just ja! Kaffet! Iskallt. Man gör en ny kopp. Går och sätter sig. Bebis skiter på sig så att det sprutar upp över ryggen och vidare upp i taket. Fixa lite med det. Så där ja. Just ja! Kaffet! Iskallt. Man gör en ny kopp som man dricker böjd över maskinen som om man är Gollum vid sin fiskmaskin. Föräldralediga ”dricker” alltså tre koppar när alla andra bara behöver göra en. Och Nespresso gnuggar sina giriga händer i sitt höga torn med ögat på.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar