Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Flyttstök

Jo, EN av anledningarna till att jag inte hunnit skriva av mig så mycket här är att vi äntligen har flyttat. Eller flyttat är inte riktigt sant för vi har bara halvflyttat på grund av ett missförstånd angående tillträdesdatum på den lägenhet vi ska flytta till.

Annons

Så nu har vi tömt våra 545 kvm på grejer, återvunnit och slängt det mesta och magasinerat resten och bor nu tre personer på 19 kvm. Jag vet att det finns massor av folk som har det värre, jag vet att det finns massor med folk som bor fler personer på färre kvadrat och under mycket sämre förhållanden. Men det kan ju inte hindra mig från att tycka att det är pyttelite pestigt att leva i ett tetris-spel av prylar och personer. Hoppas jag. Imorgon hoppas jag få lite tid till att skriva det stora förskole-inlägget! Tut!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar