Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Drömmen om en VuxenBjörn

Det var en sen kväll i sällskap av några kamrater som det diskuterades hur soft det skulle vara att på bebisens vis inte ha några bekymmer alls. Då uppfann vi en sån där BabyBjörn-sele för vuxna. En VuxenBjörn.

Annons

Problemet med en VuxenBjörn är ju att man behöver en person som är 3-4 gånger så stor som en själv för att man ska kunna bli buren i den. Vilket innebär att vi istället får ta oss nedför stigen till idén om en gigantisk barnvagn. Men säg den polare som skulle ställa upp på att köra runt dig en hel söndag när du är lite skör. Det närmaste vi kan komma drömmen om en VuxenBjörn är därför en VuxenSitter. En stor babysitter där man kan få sitta sådär skönt som bebisar ser ut att göra i sina babysitters. Snudd på viklöst tillstånd. Guppa lite.

Jag sprang på en sån i en barntillbehörsbutik där den stod och gjorde reklam för vanliga babysitters och nu har  jag vigt mitt liv (det som är kvar efter att barnet ätit upp sin del) åt att lägga vantarna på en sån här VuxenSitter. Det har varit tufft. Det har varit slitigt. Jag har inte lyckats ännu. Men jag känner att det går i rätt riktning. Det ska gå. Drömmen ska bli sann.

 

Dela (112)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar