Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Det kom ett brev…

”Hej David. Jag var precis inne på din blogg. Jag läste ett inlägg om barnmorskor. Då stod det såhär: ”Narkosläkare är jävla töntar om man jämför med er.”

Hur tänker du då?

Xxxxx”

Hej Xxxxx!
Jag utnyttjade narkosläkarnas heliga namn för att göra en poäng antar jag.

Annons

Narkosläkare är i min begränsade fantasivärld de högst betalda på sjukhuset, svassar in och narkosar lite här, drar vidare och narkosar lite där. High-fivear folk på vägen i korridorerna, skriver lite autografer. Sjukhusets rockstjärnor! Kanske är det så (om än i mer begränsad form) för att deras jobb faktiskt är viktigare och svårare och kanske har de en längre dyrare och tuffare utbildning men för att peppa barnmorskorna (som jag vände mig till) så använde jag detta yxiga antagande…

Liknelse: Hallå alla ni som ställer ut alla bänkar på Allsång på Skansen! Ni är såna stjärnor! Glöm inte det! Utan er skulle alla sitta på marken! Måns Zelmerlöv är en jävla tönt om man jämför med er!
Ja sen skulle väl Måns Zelmerlöv höra av sig och undra ”hur tänker du då?” och så skulle jag få förklara för honom att jag inte tycker att han är en jävla tönt utan att han också är jätteviktig och jätteduktig men att jag behövde ena bänkbärarna i mitt brandtal till dom och så säger han kanske ”men vem har bett dig att hylla bänkbärarna på Skansen vad vet du om nånting egentligen?” så skulle jag säga förlåt Måns och så skulle han säga ”det är lugnt grabben har du lust att hitta på nåt nån dag?” och sen skulle vi bli kompisar och han skulle veta att jag är en riktig kompis och inte är med honom bara för att han är en kändis.
Mvh
/D.S.
Dela (23)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar