Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Dag 2/2 av MyBurger avklarad!

För att ni ska förstå vidden av det här är det viktigt att ni är med på att jag älskar McDonalds. Det låter kanske konstigt men så är det. Till vardags brukar jag ju få betalt för att hjälpa företag att göra reklam eller utveckla deras produkter. Men nu är det McDonalds och då är jag tydligen hur slampig som helst. Hur mycket jag älskar McDonalds? Jag har åkt till Schweiz för att bo på ‘Golden Arch Hotel’ (ett kortlivat McDonalds-hotell). Så kan ni föreställa er resten.

Annons

Så. Då är ni med på de så kallade noterna så här kommer bild och text från dag 2, finaldagen, i tävlingen MyBurger.

 

Vi fick besöka ett av de bagerier som bakar alla McDonalds bröd. Här gör de 28 000 bröd i timmen. Dygnet runt. Sex dagar i veckan. Ni kan ju räkna lite på vad det blir i, låt oss säga månaden. Jag kan inte för mitt huvud sprängs tyvärr då. Dessutom: Av de bagerier som bakar donkbröd så är detta det minsta. Alltså… vem är det som äter alla dessa bröd? Jag tar på mig max 1-2 i veckan. Kanske 3.

 

Det här är Tobias som ringts in från McDonalds i Västberga för att komma till huvudkontoret och coacha mig med att göra McBetty. Tveklöst den bästa hamburgercoach jag nånsin haft.

 

Jag lär mig spritsa McFeast-sås om ni fattar vad jag menar.

 

Så här gör man en McBetty! Som ni minns är det alltså tre sorters lök, extra ost, fancy sauce och bröd med chili flakes som är hemligheten. Om den ser upp-och-ned ut så är det för att man ska bygga den i rätt ordning.

 

Så här ser den ut när den är klar! Jag tyckte att den var jättegod men jag blev sjukt orolig att brödet kanske var för starkt, att det skulle vara för mycket lök osv etc. Och alla andras burgare såg skitgoda ut! Jag ställde här in mig på att förlora och åka hem med blott en liten McDonalds-hatt.

 

Så här såg det ut när man presenterade inför juryn. McDonalds VD! Glenn Hysén! En Årets Kock! En restaurangchef! Fastfoodlovers-mannen! Fett läskigt! Men! Tom Sjöstedt tyckte att både löken och brödet var ett mycket bra val! PUH!

 

Vilket ledde till att jag fick en sån här och att NI kommer att kunna äta en McBetty på McDonalds i höst! Oh. My. God. Det innebär även att min fräcka feja kommer att visas upp för de 435 000 gäster som äter på McDonalds varje dag. Och i TV-reklamen. Kul för den lilla lilla klicken av fans av min feja. Jag ska i alla fall äta McBetty varje dag i en vecka! Och försöka praoa på McDonalds Sveavägen när det är McBetty-time. Tom Sjöstedt twittrade även senare att det var den godaste McDonalds-burgaren han ätit! Och om Årets Kock 2008 säger att min McDonalds-hamburgare är den godaste McDonalds-hamburgaren han ätit, ja då ORKAR jag inte säga emot helt enkelt. Fine. Det var väl den godaste McDonalds-hamburgaren du någonsin ätit, Årets Kock 2008. FINE!

Nu är man rätt mör alltså.

TACK ALLA SOM RÖSTADE PÅ MCBETTY

TACK COACH TOBIAS

TACK JURYN

TACK ALLA ANDRA FINALISTER SPECIELLT NI SOM INTE VANN JAG TYCKTE SÅ SYND OM ER FÖR ATT NI INTE VANN

Nu tillbaka till det vanliga tugget om bebisbajs och därmed förenlig verksamhet som jag vet att ni gillar så mycket.

Dela (97)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar