Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Byta blöjor – Denna nemesis, enigma osv.

 

När jag för en massa år sedan skulle ha hand om min gudson Glenn för första gången (bilden) så pass länge att han med råge skulle ha tid att skita på sig blev jag såklart lite… orolig. Jag frågade Glenns pappa (en ganska stark och halvsnabb kille ni kanske känner till) hur länge människan kunde gå utan att få sina blöjor bytta. Kanske fanns det en chans att Kalle skulle hinna tillbaka inom den tidsramen och jag skulle slippa hantera bajssituationen som garanterat skulle uppstå. Kalle svarade med en fråga: ”Hur länge skulle du själv vilja gå med bajs i byxorna?”. Svaret är såklart inte särskilt länge alls faktiskt. Det här var ett väldigt bra tips så det tillämpar jag nu härmed på allt. Jag behandlar barnet som jag själv vill bli behandlad och jag vill få mina blöjor bytta så snart som möjligt – men inte mitt i Dexter.

Annons

(Och den där första gången med Glenn slutade såklart med att jag fick byta blöjor på honom. Jag ställde honom i duschen som var för kall så han skrek som en gris och sen tvättade jag stjärten på honom med Biotherm ansiktstvål. Idag är vi vänner igen och jag kan byta blöjor i mörkret, i sömnen, med båda händerna bakom ryggen.)

PS 1: På bilden ser det ut som att jag sitter och spelar TV-spel och har lurat en 1(?)-åring att städa. Det var ju… lustigt.

PS 2: När blir bebisars bajs på riktigt? När blir det så kallat IRL-bajs, människo-bajs? Det kan vara då jag hoppar av allt.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar