Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Brev till min dotter i framtiden.

Betty, det här är inte leksaker. Jag vet, det ser ut som leksaker. Men det är inte leksaker. Även om det skulle vara leksaker så skulle det inte vara dina leksaker utan pappas leksaker. Men nu är det inte leksaker. Det är lite svårt att förklara och säkert ännu svårare att förstå. Men du får lita på mig här. Jag lovar att noggrant peka ut allt som ÄR leksaker framöver. DINA leksaker. Men detta är nåt helt annat. Tråkiga prydnadssaker. Varför är de inte afrikanska skulpturer eller modeller av krigsskepp kanske du undrar? Jag vet inte riktigt, nu blev det så här. Vi kommer ha det tufft du och jag med att skilja på dina och mina leksaker. Men nu är ju inte detta leksaker som sagt. Skilja på dina leksaker och mina saker. Du kan få två leksaker för varje sak du låter bli. Jag tycker det är en bra deal. Om jag var du skulle jag ta den dealen och springa. Men du gör som du vill, det har du alltid gjort.

Annons

Dela (24)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar