Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Boktips: ‘Mats Kamp’

Serieboken ‘Mats Kamp’ av Mats Jonsson kom ut för ett par år sedan men det var först härom veckan som jag såg den i en hylla på en bokaffär och slog till. Dels för att jag läst ett par av hans tidigare tossigt självutlämnande serieböcker och dels för att jag vill upprätthålla min bild av mig själv som en kille som gillar och läser serier.

Annons

Hur som helst så hade jag ingen aning om att den handlade om att vänta, föda och ha barn. Den var inte bara jätterolig och fin – Mats har även tagit på sig att såga massa föräldraböcker där ute och ge en massa egna tips. På så sätt är det en mycket mycket bra bok för alla som vill kunna säga att de VISST DET har läst en bok om hur man tar hand om ett barn vilket tex jag numera kan stoltsera med. Jag fick fuktöga och darrläpp två gånger: I slutet samt även när de precis fött barn och ostmackorna man får då tydligen kallas ”världens godaste mackor” vilket jag inte hört eller tänkte på när jag själv åt dom men vilket de förmodligen var. Köp och läs!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar