Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Bokrecension

Jag har läst boken ’Skit i mössan! 59 myter kring barn och föräldrar’ som är skriven av Åsa Erlandsson och Eva Thimgren. Det är den bästa boken (jag har läst) för blivande och nyblivna föräldrar. Bäst är att den som titeln antyder slår hål på en massa av alla myter, pekpinnar och ”sanningar” kring hur man tar hand om ett barn. Det är därmed att ha en perfekt bok att ha i skötväskan och när någon säger ”Du, ska du inte sätta på hen en mö” så WHACK tar du boken och slår den i huvudet på personen som måste dela med sig av sin felaktiga kunskap (Detta kan IBLAND även innefatta barnets mamma). Till exempel får barn inte feber eller diarré av att få tänder! Och de blir inte hyperaktiva av socker! Gravida ska inte äta för två! Löss sprids inte via mössor! Och så vidare.

Annons

Och så får man lära sig att coca cola inte fungerar som preventivmedel. Och det säger de nu?!?!

Boken får fem sneda tänder av fem möjliga.

Av: David Sundin

PS 1: Om boken ser lite sargad ut så så är det för att Betty trodde att det var en leksak man skulle ha i munnen – precis som ALLT ANNAT HON ORKAR LYFTA.

PS 2: Glöm inte att lägga den här boken i korgen när ni ändå är inne och bokhandlar.

Dela (24)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar