Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Blöjdesign

Vi har några nya blöjor som vi inte haft förut. Med kakmonstret på. Eller Elmo, Ernie eller Big Bird. Det är lite av ett Sesam-lotteri. På andra blöjor är det en elefant (min favoritblöja). Eller en giraff (inte så bra blöja).

Annons

Väldigt bebismässig design på det hela taget. Detta fick mig att tänka: bebisar har ju inte koll på nånting alls, de struntar ju i vad det är på blöjorna! Varför inte avbilda något som föräldrar är intresserade av på blöjorna för att göra det lite roligare att bajspyssla? Sen började jag tänka på vad det skulle kunna vara, vad är jag egentligen intresserad av? Hamburgare, kan man ha det på blöjorna? Nej, det vill jag inte koppla till bajs varje dag. Vapen då? Nej, det kanske vissa tycker är lite olustigt. Louis C.K.? Nja, det blir nog dyrt. Så kom jag på att jag är väldigt intresserad av tecknade figurer, mupparna och för all del Sesam-figurer. Och att jag har en ganska omfattande samling figurer från dessa TV-serier. Och allt som Jim Henson någonsin producerat på datorn. Och att jag tycker att det är JÄTTESPÄNNANDE när man drar en blöjlott i Sesam-lotteriet och så säger jag till Betty, ”Ja, vi fick Elmo!” och så kanske jag pratar lite som Elmo. Så kanske har nån tänkt till trots allt. Sen blev jag arg för att Kakmonstret inte äter äpplen och han omges inte av bananer och att det var ju jävligt overkliga blöjor. Ja, man ges mycket tid att tänka på livets väsentligheter när man är pappaledig som ni märker.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar