Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Bloggen testar: Vara lattepappa i Vasastan

Som ett litet test gick jag igår undercover, skruvade på mugghållaren på vagnen och gick ut och rullade vagn i Vasastan. Det var jag, Betty och Max (hund) och vi slog följe med Bettys blivande kompis Sigrid och hennes pappa.

Annons

Så här var det:

I lekparken i Vasaparken var det full rulle! En liten pojke halkade på isen, ni vet så där när bena försvinner (”FJU!”) och man landar på rygg och bakhuvud (”SMACK!”). Pojken började skrikgråta men som tur var så var pojkens pappa alldeles i närheten. Pappan reagerade snabbt och ropade direkt till sin lille son ”KOM HIT SA JAG!”. Jag lägger ingen värdering i detta då jag inte vet bakgrunden. Säkert hade han sagt ”Kom hit” jättemånga gånger innan och kanske var den lille pojken ett riktigt svin, det kan man ju inte veta.

Det var en livs levande polisbil där också! Med blåljus och allt! De var där och stajlade lite och alla barnen såg ut så här: :-O och alla papporna såg ut så här: :-O och alla mammorna såg ut så här: ;-O.

Sen fick man en korv och en pucko hos Günther (ny ägare?!).

Sen hittade man en butik man inte sett förr som var full med filmfigurer och dit ska jag gå när jag inte har hund och barn och köpa massa grejer som jag gömmer i en låda i källaren.

Sen började Betty låta lite och jag insåg att jag inte hade tagit med mig någon mat till henne. Eller blöjor. Eller nåt annat. Det tyckte den andra pappan var lite konstigt och då gick vi hem till mig och matade barnen och kollade på UFC.

Att vara lattepappa i Vasastan får fyra Knaspalats i betyg: KKKK

(Jag kommer aldrig kunna ge en trea i betyg för då blir det Ku Klux Klan)

Sen ville inte Betty sova jättelänge. Sen blev det Melodifestival. Då ville både Betty och pappa sova.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar