Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

BETTY SUNDIN OFFICIELLT 6-MÅNADERSPROFFS!

Idag var jag och Betty på 6-månaderskontroll på BVC. Man tävlade bland annat i grenarna Hålla i en grej, Dra sig upp, Kolla efter tappad grej och Inte skela. Betty essade i alla grenar och de andra barnen stod med hakan i golvet vid sidlinjen. Domarna höll upp skyltar med poäng och många sa att de aldrig sett någon sån här talang på många många år. ”BÄTTRE ÄN ZLATAN PÅ ATT VARA SEX MÅNADER!” skrek någon. Sen fick Betty en guldmedalj, diplom och en blombukett. Doktorn sa att det var mycket ovanligt med pappaledig pappa på 6-månaderskontrollen. De brukade dyka upp framåt 10-månaders så jag fick också en guldmedalj. Kul!

Annons

Sen när vi kom ut så stod Expressenbussen där och gjorde ett webb-tv inslag med rubriken ”SEX MÅNADER OCH REDAN BÄST I VÄRLDEN PÅ ATT VARA SEX MÅNADER”. Sen fick Betty ett årskontrakt med modellagenturen IGP och en Toyota Prius.

Betty själv, som vanligt förtegen om sina framgångar, kommenterade det hela med ett ”Äsch… det var väl inget”.

(Men ännu har hon inte fått sin egen hamburgare döpt efter sig. Fortsätt rösta! Varje dag!)

Dela (8)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar