Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Bebis-kannibal-toppen

Det här är en onödig topplista på ganska många plan men eftersom jag säger det ingen annan vågar eller borde så:

OM jag var kannibal (jag är inte det) och OM man fick äta människokött (man får inte det) och OM min bebis skulle dö (den kommer aldrig aldrig att göra det) och OM jag då skulle klara av att äta min bebis (jag skulle inte kunna det) och OM jag bara fick välja en bit att äta (jag skulle så klart få välja hur många bitar som helst dock efter att min tjej tagit sina favoritbitar) så är det här min topplista på vad jag skulle vilja ha.

Annons

5. Bebis-öronsnibb
Det kanske mest är brosk och skit, eller? Hm. Äter man nåt annat djurs öronsnibbar? Nej, andra djur har inte öronsnibbar så därför vore det spännande att testa tycker jag. Men är lite osäker. Det blir en femteplats. Eller heter det bara örsnibb? SMASKENS HURSOMHELST! (Förmodligen)

4. Bebis-innanlår
Gnugga in i vitlök och grejer och köra 7-8 timmar i ugnen. TVEKLÖST YUH-MMY! (Förmodligen)

3. Bebis-nacke
Blir väl mest som en remsa fett kanske men tycker den är så himla mysig! Säg till kocken att han bibehåller det där lilla vecket som blir när bebisen böjer huvudet bakåt. Va? Nä, jag vet inte hur han ska behålla vecket säg åt han att lösa det bara, herregud! SMARRFEST! (Förmodligen)

2. Bebis-stortå on the bone
Kanske låter det ofräscht för man vet ju inte vad den där bebisen kan ha trampat i och det kanske inte är så värst mycket mat på den men det är just därför jag tror det är en riktig delikatess. Ni skulle se dom! Helt perfekt runda, förmodligen lagom tuggmotstånd. MUMS! (Förmodligen)

1. Bebis-kind
Jag tror ni ALLA håller med mig här. Om man bara fick äta EN bit på sin bebis skulle det ju lätt bli de där fläskiga kinderna. Inget annat har en chans! NOMNOMNOM! (Förmodligen)

Dela (89)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar