Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Bajstoppen

Jag har på ingens begäran sammanställt en lista på de sämsta priserna i bajslotteriet, alltså det man kan råka ut för när man öppnar en blöja. Häng med!

 

 

5.
På femte plats har vi ‘Harplutten’. Detta är alltså det bästa man kan få (om man nu kan säga så). Det bästa är såklart inget bajs alls men detta är ju bajstoppen så det måste vara bajs för att platsa. Ok. Harplutten alltså. En liten plutt bara, inte större än en stenkula. Men det räknas fortfarande som en bajsblöja och du kan pusta ut och hävda att nästa blöja är nån annans tur. (Men det var det visst inte för nån annan hade bytt blöja två gånger i rad förr, en annan gång som du inte minns och den andra behöver inte hålla på och förklara när det var för varför håller du på och tjafsar om såna här småsaker det är väl bara att byta blöja, ok!)

Annons

 

4.
På fjärde plats kommer ’Limeklyftan’. Den är lite större än harplutten men har dock inte smetats ut över kropp och själ utan har blott formats av stjärtskåran till en, ja du gissade det, liten limeklyfta. Den är inte kul att byta för man måste gno och ha sig en del men det funkar.

 

3.
På tredje plats hittar vi ‘Korven’. Det är en bajskorv, mer som det du och jag gör ifrån oss. Men i bebisstorlek. Kan bli lite grisigt. Ingen höjdare men det här är ju en negativ topplista som sagt. Korven hamnar mitt på listan. Den är inte OK men den är heller inte totalvidrig.

 

2.
Nu börjar det bli rätt stökigt. På andra plats kommer nämligen ‘Högen’. En hög av bajs, ofta lite lösare. Högen har på grund av blöja pressats upp en bit mot könet men kan även hittas en bit bak upp mot ryggen.

 

1.
Och så har vi vinnaren av bajstoppen (och förloraren för den som åker på den) ‘Skräckfilmen’. Du kunde ana den via dina doftkanaler. Du kan se vad som är på gång innan du ens öppnat blöjan. Olyckan har nämligen börjat krypa över kanten, ibland på framsidan, ibland på baksidan, ibland både och. Kanske har ett par byxor blivit förstörda, kanske en tröja, ibland både och. När du öppnar blöjan kan du fan inte tro att det är sant. Du vet att det kommer att ta tid. Du vet att du kommer att få på händerna. Du börjar fundera på om man kan ge näring via dropp istället och slippa den här skiten. Eller låtsas svimma och låta någon annan byta men det gick visst inte för hallå sluta tönta dig res dig och byt blöjan bara, ok ok!

Dela (212)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar