Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Att leva med ett barn: Tips & Tricks

Jag har trillat över samt fått en del tips som ska underlätta när man som jag lär sig leva med ett barn.

• ”Väck aldrig ett barn som sover” låter ju ganska vettigt. Handlar om att man ska passa på och vila när barnet vilar. Men det måste ju finnas en gräns också. Om barnet sovit i ett par tre dygn måste man fömodligen väcka det.

Annons

• ”Rör aldrig ett barn som inte gråter” tycker jag låter lite väl hårt. Det var inget supertips kanske.

• Calle Schulman skrev att man inte ska hålla på och säga till sin partner att det är kaos och att barnet bara skriker om partnern har fått förmånen att ta en kväll ledigt på stan. För det blir ingen glad av. Det är ett bra tips som jag tillämpar men kanske mer av ett relationstips.

• Men det absolut bästa tipset fick jag i den här intervjun med Martin Luuk och det går så här:
”…innan man tappade tålamodet så skulle man tänka att hon inte alls är ett litet barn. Istället är hon den välrenommerade, världsberömda narkosläkaren doktor Mandelbaum som är här och bor hos oss. Vi har fått den stora äran att ta hand om henne, hon är absolut bäst i världen på narkos. Men hon är oerhört excentrisk och det måste man ha överseende med. Med de instruktionerna tog vi emot henne. Då kunde man se på all hennes sadism och alla hennes sattyg som något fascinerande. Hon var ju den här oerhört skickliga narkosläkaren som snart skulle till jobbet.”

Vad är DITT bästa tips eller tricks för hur man lever med ett barn? Vänligen posta i kommentarerna nedan.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar