Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Äta på japaners vis

Jag måste kanske förklara lite vad det är vi ser här. Bettys farbror kom hem från Japan med en present. En besticktillverkare har gått ihop med det japanska modevarumärket BAPE och gjort en liten servis för barn.

Annons

Tallriken var fiffig på så sätt att den dels har två fack om man till exempel vill doppa en sorts mat i en annan mat. Och dels hade den ett litet hål (skyddad av den orangea pluppen till höger) där man kunde hälla i varmvatten så att maten inte blir kall. Besticken var fiffiga på så sätt att de hade en stor orange boll som handtag. Väldigt greppvänligt för en bebis – om bebisen bara hade förstånd nog att förstå att det var där man skulle hålla. Tanken är alltså att bebisen ska kunna äta själv och resultatet är som ni ser förbluffande. Hon äter precis som en vuxen… 100 åring.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar