Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Är vi framme snart?

Jag tänker ibland när jag står där och byter blöjor på ungefär hur många blöjor det är kvar att byta. När är det liksom ”klart”. Det är inte SÅ jobbigt men jag är i alla fall intresserad av att ha ett slut vid nån slags horisont.

Annons

Så jag börjar men nån luddig matteuppgift som ska räkna ut detta. Sen tänker jag att det är lätt relaterat med den gamla tankenöten kring huruvida man skulle vilja veta hur lång tid man har kvar att leva – eller inte. Om man visste när man skulle dö skulle man ju suga musten ur den sista droppe liv man hade kvar. Eller bli deprimerad för att man visste att det inte var så mycket kvar. Jag tror att det är meningen att man inte ska vilja veta. Men med blöjorna är det inte lika enkelt! Dagens tankenöt blir alltså: Skulle du gå med på att få veta exakt hur många blöjor du har kvar att byta mot att få veta hur många dagar du har kvar att leva? Hoppas att ni inte får lika ont i huvudet av filosofisk existens som jag har nu bara.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar