Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

And… we’re back!

Då ska vi se då var väl alla tillbaka från semestrarna va? Så att vi kan köra igång igen? Alltså, det är inte så att jag haft uppehåll med flit eller på pin kiv. Men den här bloggen skriver inte sig själv direkt! Och det är inte så att Betty hjälper till så värst mycket heller. När vi drog igång det här trodde jag att det skulle bli lätt som en plätt – ungar gör ju så tokiga saker! Det skulle ju bara bli att rapportera allt knas tokfian hittade på. Men så var det bara en ICA-kasse full med bulldeg som sover och bajsar?!?! Så det har ju blivit en hel del bajs här på bloggen. Och en del gnäll. Men nu har jag inte ens nåt att gnälla på! Hon äter som hon ska, hon sover som hon ska, hon utvecklas som hon ska och hon har fin fast avföring som man i princip kan blåsa bort ur rumpan.

Annons

Men nu krigar vi igång höstterminen, hoj hoj!

Vänligen konfirmera att detta meddelande kommit fram genom att klicka på den lilla tummen nedan märkt ”Gilla” så jag vet om det är några kvar.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar