Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Allt går helt enligt plan…

Jag hade kanske ingen supertydlig plan med mitt liv men jag hade väl i alla fall satt ut nån slags riktning. En ganska tydlig idé. Saker man vill hinna med, saker det vore kul att ha gjort. Bli den där som man drömde om att vara som barn.

Annons

När jag nu står här på BR Leksaker och köper dockkläder och en liten liten nappflaska och undrar vad det är för storlek på dockan hemma och om grejerna kommer att passa kan jag känna att det är skönt att allt går helt enligt plan och blev exakt allt det jag fantiserat om.

MEN OBS: Jag ångrar ingenting! Om vi inte hade fått den här bebisen hade hon ju inte kunnat växa upp och få egna drömmar och sen stå där och klia sig huvudet och undra vad fan som hände. Mina damer och herrar; LIVET!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar