Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Alla småbarnsföräldrar har alltid lite bajs någonstans på sina händer.

När jag var på McDonalds huvudkontor (har jag nämnt detta? Det har jag? Att jag vann och allt det där? Ok.) så fick jag i alla fall lära mig att tvätta händerna. Eller snarare: jag fick veta hur svårt det är att tvätta händerna. Eller snarare: jag fick veta hur bra bacillerna är på att gömma sig. Så här gick det till: Man fick en klick orange sås i händerna och så gnodde man in det allt vad man kunde tills det inte syntes. Sen fick man gå och tvätta händerna. Hur svårt kan det vara att tvätta händerna? Jag tvättade händerna. Jättejättehårt. Sen tvättade jag händerna igen. På alla tänkbara ställen som man inte tänker på så ofta. Finger för finger. Ovansida och undersida på händerna. Under naglar. På knogar. Och så vidare. Sen tvättade jag händerna igen. Jättenoga och jättehårt. Sen gick jag som en kirurg med händerna i luften tillbaka till vår handtvättningslärare. Han hade släckt ned och tagit fram en sån där blacklight-lampa som gör att snusk lyser upp liksom. Med triumf i blick höll jag fram mina händer under lampan. Det såg ut som (och ursäkta ordvalet men jag tror inte att det finns ett bättre sätt att beskriva detta på)… Det såg ut som om jag runkat av en clown. Så färgglada var mina händer.

Annons

Så.

Eftersom varken du eller jag tvättar händerna tre gånger med ilska och precision efter att vi bytt blöjor på vår bebis när vi, om oturen eller bebisens sprattlande jävla ben är framme, kanske fått lite bajs på händerna så kan jag med säkerhet säga; Alla småbarnsföräldrar har alltid lite bajs någonstans på sina händer. High five?

Dela (25)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar