Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Alla fans av pappledigt!

Jag inbillar mig att i alla fall några som läser det här är fans av pappaledighet. Och till er vill jag säga att ni ska plocka upp senaste Café (det här säger jag inte bara för att den här hemsidan heter Café) och läsa texten av Jonas Cramby (det här säger jag inte bara för att jag har ett kontor med Jonas Cramby) som handlar om pappaledighet. Den handlar om… att vara pappaledig.

Annons

Min tjej är som sagt borta i helgen och jag hade så storslagna planer för allt jag skulle göra när Betty somnat. Hade fixat chips-och-dipp-middag, köpt böcker och magasin, kopplat in X-boxet och så. Men istället lekte jag med mina Daft Punk-figurer och ställde dom i kul positioner och la upp på Instagram och sen somnade jag på soffan.

Nu postar jag det här inlägget och ska se om min tekniska innovation funkar: Jag har gjort så att vår golvlampa blinkar varje gång jag gör ett nytt inlägg här på bloggen. Så här i efterhand inser jag att jag redan vet att jag postat ett inlägg och kanske inte behöver ha en blinkande golvlampa som berättar det men men.

PS: Tack för frågestunden igår, vad kul vi hade det!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar