Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

Åh heliga guds ensamstående moder

”Och på den 24:e december ska den utvalde få ”jordens undergång”, vår specialmagsjuka vi tagit fram för folk som har det lite för gött.”

– Mayaindianerna

 

Rekordsämst holidays so far och mycket pekar på att vi fortsätter i tangentens riktning. På julafton blir jag alltså helt utslagen i ganska precis ett dygn. Min julmat blev tre köttbullar och en tallrik filmjölk. Klara får ta hand om bebis och sina föräldrar, jag brinner upp under täcke och fryser ihjäl utan. Men sen pang-bom blev jag frisk igen! Glad i hågen åker vi till mina föräldrar för lite mellandagsmys och ikappätning av julmat. Klara blir sjuk. Min mamma blir sjuk. Pappa blir sjuk. Och nu verkar det som om allt börjar om igen. Jag har fått kalashosta och feber.

Annons

I och med allt detta har jag fått en inblick i hur livet kan te sig för en ensamstående förälder. Och visst är det hemskt med krig, sjukdomar som inte kan botas, mobbning och allt annat men VAD kan jag göra för att hjälpa ensamstående föräldrar? Finns det en organisation? Ett PG-nummer? Jag har väldigt svårt att se att jag/man skulle klara av att ta hand om ett spädbarn på 100% egen hand och om man då brer en tung förkylning över det hela – FY FAN!

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar