Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

8 Dåliga Teman På Halloween-kostymer För Bebisar

Halloween annalkas med stormsteg och folk sitter nu på sina kammare och sliter med frågan ”VAD ska vi klä ut vår bebis till?”. Här är Cafés guide över teman att undvika.

 

1. TEMA ALIEN

aliens

Oavsett från vilken Alien-film du hade tänkt inspireras till din bebis outfit ger vi rådet att låta bli. Om du tänker bortse från vårt råd så ber vi dig att i alla fall titta på filmerna så pass noga så att du får koll på att det aldrig kommer ut en alien ur en höna.

Annons

 

2. TEMA RELIGION

religion

Religion är ett känsligt ämne som kan sätta igång oönskade diskussioner, debatter och vid sällsynta tillfällen även krig. Oavsett om du hade tänkt gå för en rabbi, buddhist eller en normal präst så finns det garanterat nåt annat som lämpar sig bättre. Nej, inte en diktator. Läs hela guiden först innan du kommer med idéer.

 

3. TEMA DIKTATORER

diktatorer

Vi förstår hur du tänker. Det blir det en kul kontrast när ett gulligt barn kläs ut till någon som dödat… ja, hundratals. Men tänk inte så. Klä inte ut din bebis till en diktator. Klä ut din bebis till en gullig katt istället! Om detta meddelande når dig för sent: Ladda ner vår PDF där du kan se hur man enkelt gör om Saddams mustasch till gulliga morrhår.

 

4. TEMA ALKOHOL & DROGER

droger

 

Det är en mycket dålig idé att klä ut sitt barn till något som har med alkohol, droger eller tobak att göra. Detta är farsoter som kostar samhället tusentals kronor varje år och inget som bör uppmuntras. Klä inte ut din bebis till ett paket cigg.

 

5. TEMA TV-SERIER

film_tv

Det är populärt att sträckkolla TV-serier så som Hannibal, Walking Dead och Breaking Bad. Det är inte populärt (oavsett vad dina kompisar säger) att klä ut sin bebis till kannibalseriemördare, zombiefoster eller methlabskollegor.

 

 

6. TEMA MOTORCYKELENTUSIAST

hdknuttar

Det kan väl inte vara så opassande att klä ut sin bebis till motorcykelentusiast gnäller du. Men: Motorcykelentusiast = Harley Davidsonfreak = Hells Angelsmedlem = Kriminell. Är det passande att klä ut sin bebis till kriminell? Nej, det är det inte. Klä inte ut din bebis till kriminell är du gullig.

 

 

7. TEMA DÅLIG KVINNOSYN

kvinnoförnedrande3

Även om genusfrågor och jämlikhet är ”på tapeten” så är dålig kvinnosyn inte ett tema som lämpar sig för hemmafester, t-shirt-tryck, eller – du gissade det – din bebis halloween-kostym. Lär din bebis att ha en god kvinnosyn genom att INTE klä ut din bebis till något som är eller har en dålig kvinnosyn.

 

 

8. TEMA LIL WAYNE

lilwayne_minaj

Lil Wayne sammanfattar och förkroppsligar många av de teman vi ovan försöker få dig att undvika. Men eftersom du gått in på den här guiden behöver du uppenbarligen hjälp med att klä ut din bebis utan att det sticker i ögonen på folk. Så för tydlighetens skull: Klä inte ut din bebis till Lil Wayne.

Dela (344)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar