Annons

David Sundin
David Sundin har jobbat med reklam och humor men har på grund av omständigheter blivit pappa till ett barn(Betty) och ska nu vara hemma i ett år och lära sig hur man tar hand om det. Informera honom när han gör fel på [email protected].

Annons
 

☹ S-K-R-Ä-C-K-B-U-R-K-E-N ☹

Här står den. SKRÄCKBURKEN. Vi försöker att inte låtsas om den. Men där inne är det full on splatter-horror. Det började som en praktisk blöjhink. När man tagit av den bajsiga blöjan så stoppar man ner den i hinken, vrider ett par gånger på en spak och blöjan är tillsluten i den lååånga plastpåsen. Det blir liksom ett pärlband av stora bajspärlor där inne. När den är full tar man ut allt och börjar om från början. Det verkade så enkelt och praktiskt. Men sen tröttnar man på det där och använder en liten mindre sopkorg med lock som är enklare att tömma. Och man glömmer bort den gamla blöjhinken och den står där i tysthet och förvandlas sakta till SKRÄCKBURKEN. Och nu är det försent att ta itu med det hela. Det kan ha gått fyra månader. Ingen av oss vill befatta sig med SKRÄCKBURKEN. Det är den andres tur att tömma den och så har det varit så länge vi kan minnas.

Annons

Kan det ha blivit mask därinne? Kanske. Har maskarna växt sig stora och starka? Förmodligen. Har de delat upp sig i gäng som i The Warriors och har olika enhetliga kostymer och baseballslagträn? Antagligen. Kan man på natten höra hur de lever rövare där inne i deras bajsparadis av lagrad feces? Hur de slåss om vem som är kungen av Bajsland? Nej, det kan man i och för sig inte men det betyder inte att det inte är sant.

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar